Oproepjes

 • Marc Funnekotter 17.09.2017
  Te Koop, onze Hobie 16 omdat we daar dit en vorig seizoen niet mee gezeild hebben. Afgelopen seizoen ...

  Lees meer ...

   
 • Hans Stadhouder 30.04.2016
  Hallo allemaal Wie wil mijn pedicuremodel zijn , 19 mei om 12.30u, Den Haag, Zichtenburg Dan doe ...

  Lees meer ...

   
 • Dirk Dobbelaere 05.07.2015
  Beste Paul en Rob, (#43 en 45) Net als Felix (#46) ben ik sinds kort lid en wil ook graag zeilen ...

  Lees meer ...

   
 • Wouter Biemans 18.05.2015
  Hi Manon, Ben al enige jaren lid maar vindt mezelf dit jaar nieet terug op de kitestellinglij st. Heb ...

  Lees meer ...

   
 • Felix Hoogveld 10.05.2015
  Dag Paul de Ruiter en Rob Zuurmond, Ik ben sinds kort lid en wil graag zeilen. Ik heb geen eigen boot.

  Lees meer ...

Overzicht

SailCenter 107

 

De vereniging  
Brandingsportvereniging Sailcenter 107 dankt haar naam aan haar ligging, nabij strandpaal 107 ten zuiden van de boulevard van Kijkduin in Den Haag. De originele paal 107 is veilig gesteld van de sloopafvoer na de strandverbreding in 2011 en is te bewonderen op ons terras. De vereniging biedt onderdak aan catamaran zeilers, windsurfers, kitesurfers, golfsurfers, bodyborders en kanoërs. Het is deze, voor de Nederlandse kust, unieke mix van sporters die er voor zorgt dat er bij praktisch alle weersomstandigheden wat te doen is. En is het eens windstil met een vlakke zee dan biedt het volleybalnet vertier. Op en rond de accommodatie hangt een ongedwongen sfeer en wordt er naast sporten ook geluierd en gelounched.

 

Faciliteiten
De clubaccommodatie bevat alles wat een verkleumde watersporter zich kan wensen zoals kleedruimtes, toiletten, warme douches en een bar. Voor de natte pakken is een ruimte zodat die niet mee naar huis hoeven te worden gesleept. Er zijn ligplaatsen voor catamarans en surfplanken en er is ruimte voor zeilen, zwaarden, kites en ander toebehoren.
Op het beschutte zonneterras is het snel goed toeven terwijl de open veranda de mogelijkheid biedt eindeloos over de zee te staren of de kunsten van je medeclubgenoten te beoordelen.
De vereniging heeft een reddingsboot, een cattrack om catamarans naar de waterkant te rijden en een echte 4 wiel aangedreven tractor.  

Locatie

 

Bereikbaarheid

Sailcenter 107 vind je circa 100m ten noorden van de strandopgang ter hoogte van het vakantiecentrum Kijkduinpark aan het einde van de Machiel Vrijenhoeklaan in Den Haag.

Aan de weg en het op het parkeerterrein kan nog steeds gratis worden geparkeerd. Vanaf de boulevard rijdt er regelmatig een pendelbus naar het Kijkduinpark. Vanaf de weg is het circa 200m lopen naar de strandopgang en dan nog circa 100m naar de vereniging. Fietsen kunnen direct bij de strandopgang worden geparkeerd.

 Kaart