Lid worden?

Sail Center 107 heeft plaats voor nieuwe leden!

Lid worden van de coolste kitesurf en catamaranvereniging pal aan de Zandmotor?

Dat kan! Op dit moment hebben we nog ruimte voor nieuwe leden! Het aantal leden is beperkt door de omvang van onze accommodatie en de stalling van materiaal. Heb je interesse stuur dan een berichtje via ons contactformulier of loop eens langs op het strand om kennis te maken. Ken je al leden bij Sail Center dan kunnen zij je ook verder op weg helpen met het beantwoorden van je vragen.

Wat kan je verwachten bij Sail Center?

Sail Center ligt pal aan de mooiste kitespot van Nederland, de Zandmotor. Bovendien is de locatie van het clubhuis ideaal voor vrijwel alle brandings- en watersporten en bovenal catamaranzeilen. De club heeft een waterproof clubhuis, beschut terras met het mooiste uitzicht op zee, bar met zelfbediening, kleedruimtes, warme douches en heel veel veilige opslag- en stallingsruimte voor materiaal. Tijdens het seizoen zijn er bij de juiste weersomstandigheden altijd wel watersporters zodat je nooit alleen het water op hoeft.

Wat verwacht Sail Center van jou?

Sail Center is een relatief kleine vereniging die wordt gedraaid door de leden. Er is geen betaald personeel, en alle werkzaamheden en klussen worden gedaan door een gekozen bestuur, commissies en vrijwilligers. Naast de jaarlijks contributie vragen we je ook om een bardienst te draaien, deel te nemen aan een commissie of een andere bijdrage te leveren aan de club. Ook zijn er jaarlijks ledenvergaderingen. Het bezoeken van de ledenvergadering wordt natuurlijk erg op prijs gesteld.

Kosten lidmaatschap

De kosten voor het lidmaatschap worden zo laag mogelijk gehouden doordat iedereen een steentje bijdraagt. De contributie is nodig voor het onderhoud van het materiaal, het clubhuis en andere lopende zaken en worden jaarlijks vastgesteld tijdens de ledenvergadering. Een overzicht van de contributie is hier te vinden.

Geïnteresseerd? Op dit moment is er ruimte voor nieuwe leden. Klik op onderstaande button.

23 January 2021, 05:10
0.0
kt
0.0
kt
max
[lwa]