Ruim 160 leden verbonden door actie, plezier en liefde voor het strand

Sail Center 107, opgericht in 1990, is een gezellige vereniging waar een mix van kitesurfers, catamaranzeilers, laserzeilers, windsurfers, kajakkers, roeiers, golfsurfers en suppers elkaar hebben gevonden. Leden nog zonder eigen boot kunnen opstappen bij andere zeilers of gebruik maken van een gedeelde boot. Zolang het een sport betreft die je in de branding of verder op zee kunt beoefenen, kun je bij ons terecht. Onze leden variëren van beginners tot experts en van jong tot oud. Er is voor elk wat wils.

We organiseren elk jaar de nodige activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld een groep die in juni naar Texel zeilt om aan het ‘het Rondje’ mee te doen. We organiseren zeilwedstrijdjes of -toertochten. Groepjes kiters maken downwinders. Er zijn clinics en we organiseren barbecues en clubfeesten. Ook buiten het seizoen spreken de fanatieke kiters met elkaar af om het water op te gaan.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, niet alleen voor de leden maar ook voor de vele strandgangers met wie we het strand delen. We letten op elkaar en we zorgen dat iedereen met veilig materiaal en deugdelijke veiligheidsmiddelen het water op gaat.

Meld je aan en geniet mee, we ontvangen je graag!

18 May 2024, 06:26
7.0
kt
12
kt
max