Welkom bij Sail Center 107!
De coolste watersportclub van, voor en door watersporters

Sail Center 107 is de leukste watersportclub op de beste locatie van Nederland: de Zandmotor bij Kijkduin. Onze watervaste accommodatie op het strand is eenvoudig maar biedt alles wat je nodig hebt, zoals een beschut terras met een geweldig uitzicht, een goed gevulde bar, kleedruimtes met warme douches, veilige opslag voor al het watersportmateriaal, gratis parkeren op 200m afstand en natuurlijk de beste spot voor fanatieke watersporters. De club is een gezellige mix van kitesurfers, catamaranzeilers, suppers en kajakkers. Allemaal van jong tot oud waardoor er altijd wel iets te doen is. En, uiteraard zijn we ook niet vies van een beachparty! Kom gerust eens kijken!

R

Sail Center VAN jou!

De club is van de leden, dus ook van jou.
R

Sail Center VOOR jou!

De club is er voor de watersporter, en dat ben jij.
R

Sail Center DOOR jou!

De club doen we samen, dus ben jij er ook voor de club.

Vereniging

De vereniging

Brandingsportvereniging Sail Center 107 dankt haar naam aan de ligging, nabij strandpaal 107 ten zuiden van de boulevard van Kijkduin in Den Haag. De originele paal 107 is veiliggesteld van de sloopafvoer na de strandverbreding in 2011 en is te bewonderen op ons terras.

Faciliteiten

De clubaccommodatie bevat alles wat een verkleumde watersporter zich kan wensen zoals kleedruimtes, toiletten, warme douches en een bar. Voor de natte wetsuites en ander watersportmateriaal zijn er afgesloten opbergruimtes, zodat deze altijd op het strand achtergelaten kunnen worden.

Bereikbaarheid

De club is te vinden ten zuiden van Kijkduin aan de Zandmotor, de #1 spot van Nederland. De locatie is uitstekend bereikbaar per fiets, auto en te voet via de duinen of vanaf de Michiel Vrijenhoeklaan, strandslag 2 of 2A. Daarnaast kun je er gratis parkeren!
[lwa]